Uw verwarmingsinstallatie

 Al onze techniekers zijn voorzien van de nodige opleidingen zodat installeren en aansluiten van uw verwarmingsinstallatie zonder problemen verloopt.

Alle werken gebeuren conform de wetgeving en het lastenboek. Bij elke ingebruikname worden de nodige testen en metingen uitgevoerd.

Wij zorgen ervoor dat uw installatie bovendien steeds voorzien is van de nodige keuringen en certificaten.

Onderhoud

 Door het goed onderhouden van uw installatie voorkomt u grote kosten in de toekomst.

Wij als otb multitechnics volgen het volledig onderhoud van uw installatie op zodat deze steeds correct functioneerd. Wij bieden aan de klant verschillende mogelijkheden aan.

Er kan gekozen worden voor een standaard contract zonder depannages, een contract met beperkte depannages of zelfs een totaal omnium contract. Wij stellen graag samen met u een contract op dat voldoet aan uw eisen.

Onze techniekers hebben de nodige attesten voor zowel Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Bij elk onderhoud ontvangt u steeds de nodige certificaten.

Herstellingsdienst 24/7

 Hebt u toch een probleem dat vraagt voor een onmiddellijke interventie? Onze gespecialiseerde techniekers staan klaar voor u 24/7.

Hoe een interventie aanvragen?

U kan steeds terecht op ons algemeen nummer. Tijdens de kantoor uren wordt u meteen geholpen. Buiten de kantoor uren laat u gewoon een bericht achter op het automatisch antwoord apparaat. U wordt binnen het uur gecontacteerd.